konijn wisky

'Met nieuwe Dierenwet hebben we grotere planeet nodig'

"Als deze Dierenwet erdoor komt, moeten we een grotere planeet hebben." Dat zegt eigenaar Kathleen van de Ligt van twee dierenwinkels in Venray.

Ongeval door konijn Horst aan de Maas (6 apr 2020)
Auto over de kop na uitwijken voor konijn

Een auto is over de kop geslagen, omdat de bestuurder een overstekend konijn wilde ontwijken.

Achtergelaten hond Vaals 5 dec 2019
Opvallend veel dieren achtergelaten in Limburg

De afgelopen weken zijn er in Limburg opvallend veel dieren achtergelaten door hun baasje.

Video: Hulp voor konijnen met gedragsproblemen

Als je een hond hebt die niet luistert kun je op verschillende plekken terecht voor hulp. Er zijn ook mensen die je kunnen helpen bij het opvoeden van je poes of het trainen van je paard. Maar wat doe je met een konijn dat onhandelbaar of bang is?

Gedumpte konijnen: 'Waarschijnlijk afkomstig van fokker'

De gedumpte konijntjes in 't Jaomerdal in Venlo zijn waarschijnlijk afkomstig van een fokker.

Gedumpte konijnen in Venlo gered van wisse dood

Konijnen zien de kerstdagen meestal met angst en beven tegemoet. Maar zeven jonge tamme konijntjes die in de buurt van Venlo zijn gevonden, eindigen in ieder geval niet als maaltijd.

Onthoofde hond zonder voorpoten blijkt konijn te zijn

De gevonden onthoofde hond in Brunssum blijkt bij nadere inspectie een uit de kluiten gewassen konijn te zijn.

Agressieve wasbeer verhuist naar Stichting AAP

De agressieve wasbeer die maandagavond in Maastricht werd gevangen, zal woensdagmorgen naar Stichting AAP worden gebracht.

Agressieve wasbeer gevangen na doden konijn

De agressieve wasbeer is maandagavond gevangen nadat hij opnieuw had toegeslagen in Maastricht.

Opmerkelijk: Hond steelt konijn uit achtertuin

In Stramproy heeft afgelopen week een opmerkelijke diefstal plaatsgevonden. Uit de tuin van een woning aan de Beeleweg is een konijn gestolen. De dader blijkt een hond te zijn.

Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten