Overslaan en naar de inhoud gaan

Komt de mooiste hond van Nederland uit Heerlen?

Geplaatst opwoensdag 1 mei 2019 - 16:31

De Duitse Boxer Freek Willem Della Ghianda, roepnaam Free, maakt zich op voor een belangrijke wedstrijd. Hij kan dit weekend namelijk 'Mooiste Hond van Nederland' worden.

"Hij is zeker de mooiste van Nederland", zegt baasje Sandra Mooten uit Heerlen zonder twijfel. Zij is ervan overtuigd dat haar grote liefde de hoofdprijs pakt, zondag in Hilvarenbeek.

Uitstraling
Free werd mooiste hond van de gemeente Heerlen. Omdat hij de meeste stemmen kreeg, mocht hij zich later 'mooiste van Limburg' noemen. In de finale gaat het niet om het aantal stemmen, maar keurt een professionele jury de honden op bouw, karakter en uitstraling. Free krijgt concurrentie van de mooiste honden van de overige Nederlandse provincies.

In jouw familie in 2018 een baby geboren? Stuur vanaf 15 april een foto en win prijzen.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen