Overslaan en naar de inhoud gaan

Komst trainers Coumans en Usta naar MVV: 'Niet aan de orde'

Geplaatst opwoensdag 26 december 2018 - 19:00

MVV-directeur Paul Penders kan de geruchten, dat trainers Roel Coumans en Fuat Usta de huidige trainer Ron Elsen opvolgen, niet bevestigen. In januari vindt een gesprek plaats met de huidige trainersstaf van de Maastrichtse club.

"Wij zijn tevreden hoe de huidige staf functioneert. Het is ook belangrijk wat Ron (Elsen red.) zelf wil", zegt Penders in het Limburgs voetbaldebat op L1 radio. "Ik ontken het niet en ik kan het ook niet bevestigen. Op dit moment is dit niet aan de orde."

Zesde keer
Ron Elsen is sinds 2014 hoofdtrainer van MVV, hij nam het stokje over van de opgestapte Tini Ruijs. Dat was de zesde keer dat Elsen een vertrokken trainer verving.

Coumans en Usta
Roel Coumans begon zijn trainerscarrière bij amateurclub sv Meerssen. Daarna was hij jarenlang assistent bij Fortuna Sittard. Later reisde hij over de wereld met Bert van Marwijk. Als assistent-trainer bij onder andere HSV, Saoedi Arabië en Australië. Voormalig profvoetballer Fuat Usta was ook lange tijd assistent-trainer bij Fortuna Sittard.

Debat
Het Limburgs
voetbaldebat is woensdag om 16:00 uur te beluisteren op L1 radio. Herhaling op zondag 30 december om 13:00 uur.

Video: L1

Het Limburgse nieuws elke dag in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wat komt er op L1?

Daar hebben we de handige programmagids van L1 voor. Hier zie je direct hoe laat je favoriete programma op L1 TV of L1 Radio begint!

Kijk in de programmagids van L1
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen