Overslaan en naar de inhoud gaan

Komst New York Pizza in Weert stap dichterbij

Geplaatst opmaandag 21 augustus 2017 - 6:47

Na een jaar radiostilte lijkt er in Weert toch een vestiging van fastfoodketen New York Pizza te komen.

Er is een franchisenemer gevonden en de keten is gestart met de personeelswerving, zo meldt de lokale nieuwssite Weertdegekste.

Radiostilte
Eind juli 2016 werd bekend dat de fastfoodketen het oog had laten vallen op een pand aan het Bassin in Weert. Daarna bleef het ruim een jaar stil rondom de komst.

Het horecapand wordt inmiddels verbouwd.

Vestigingen
De zaak in Weert wordt het derde restaurant van de franchisenemer. Hij heeft ook vestigingen van New York Pizza in Heerlen en in Maastricht.

Limburgs nieuws in je mailbox? Klik hier

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

New York Pizza Weert zet gaskraan open, brandweer rukt uit
Blitterswijck verwelkomt eerste pizzeria
KFC Kentucky Fried Chicken Fastfood
Kentucky Fried Chicken opent medio augustus in Sittard
Guido Dieteren schittert opnieuw in McDonald's-spotje
Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen