Overslaan en naar de inhoud gaan

Komst New York Pizza in Weert stap dichterbij

Geplaatst opmaandag 21 augustus 2017 - 6:47

Na een jaar radiostilte lijkt er in Weert toch een vestiging van fastfoodketen New York Pizza te komen.

Er is een franchisenemer gevonden en de keten is gestart met de personeelswerving, zo meldt de lokale nieuwssite Weertdegekste.

Radiostilte
Eind juli 2016 werd bekend dat de fastfoodketen het oog had laten vallen op een pand aan het Bassin in Weert. Daarna bleef het ruim een jaar stil rondom de komst.

Het horecapand wordt inmiddels verbouwd.

Vestigingen
De zaak in Weert wordt het derde restaurant van de franchisenemer. Hij heeft ook vestigingen van New York Pizza in Heerlen en in Maastricht.

Limburgs nieuws in je mailbox? Klik hier

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Deze ramp in Limburg raakt ons allemaal. Doneer nu en draag uw steentje bij!

Het Nationaal Rampenfonds heeft het bankrekeningnummer 777 opengesteld voor particulieren, bedrijven en instellingen die willen bijdragen aan de door de overstromingsramp getroffen gebieden in Zuid-Limburg.

Vanuit de landelijke overheid is al duidelijk gemaakt dat bij de leniging van de nood een belangrijke rol voor de rijksoverheid is weggelegd. Veel schade aan huizen en bedrijven is door verzekeringen gedekt. Maar er blijven ook noden over die niet uit andere bronnen gedekt worden. En juist voor die initiatieven wil het Nationaal Rampenfonds een financier zijn.

Bekijk hier wat u kunt doen

Gerelateerde berichten

New York Pizza Weert zet gaskraan open, brandweer rukt uit
Blitterswijck verwelkomt eerste pizzeria
KFC Kentucky Fried Chicken Fastfood
Kentucky Fried Chicken opent medio augustus in Sittard
Guido Dieteren schittert opnieuw in McDonald's-spotje
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen