Overslaan en naar de inhoud gaan

Komst Ghanese middenvelder naar VVV van de baan

Geplaatst opmaandag 31 juli 2017 - 21:31

VVV-Venlo kan zich niet versterken met de Ghanese middenvelder Hans Hunoo Sarpei van VFB Stuttgart. De club krijgt de werkvergunning niet rond.

Dat meldt de promovendus maandagavond op de eigen clubsite. De speler zou verhuurd worden aan de Koelclub, maar dat gaat nu niet meer door.

'Doodzonde'
VVV-directeur Marco Bogers reageert teleurgesteld. "We hebben alles uit de hoge hoed getoverd om een werkvergunning voor hem te krijgen, maar het is simpelweg niet gelukt. Alle mogelijkheden zijn onderzocht. Doodzonde, want Hans zou een echte versterking zijn geweest."

Lees ook: VVV-Venlo worstelt met transfer Ghanees

Limburgs nieuws in je mailbox? Klik hier

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

VVV verslaat VELO met ruime cijfers in oefenpot
VVV-trainer Steijn verwacht zware wedstrijd tegen Vitesse
Clint Leemans VVV-Venlo 2016-2017 - 1Limburg
VVV stunt in Arnhem en pakt punt tegen Vitesse
VVV scoort binnen halfuur vijf keer in oefenduel
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen