Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Kommer en kwel bij Roda: de ene na de andere speler valt weg

Geplaatst opdonderdag 8 november 2018 - 20:27

De ziekenboeg raakt met de dag voller bij Roda JC. Trainer Robert Molenaar moet tegen Helmond sport nog twee spelers missen.

Ognjen Gnjatic liep in de vorige wedstijd een hamstringblessure op en verdediger Roshon van Eijma raakte aan zijn knie geblesseerd op de training.

Vorige week moest Molenaar tegen Jong FC Utrecht ook al vier basisspelers missen.

Naweeën
Daryl Werker en Nicky Souren zijn nu nog niet inzetbaar. Werker heeft nog last van zijn lies. Souren kampt nog steeds met de naweeën van een bal die hij op zijn slaap kreeg in het bekerduel tegen Urk. Hij moest donderdag bij de training opnieuw afhaken en zou verschijnselen van een hersenschudding hebben.

Basis
Door het ontbreken van de centrale verdedigers Werker en Van
Eijma is het zo goed als zeker dat Daniele Zotti opnieuw in de basis mag beginnen. Gyliano van Velzen keert terug na een blessure die hem vorige week aan de kant hield. Al had trainer Molenaar hem uit voorzorg liever nog een week gespaard, zo liet hij weten.

Makkie
Tegenstander Helmond Sport heeft dit seizoen nog geen wedstrijd gewonnen. Dat betekent niet dat Molenaar ervan uitgaat dat het een makkie gaat worden. "Tot nu toe is gebleken dat we het tegen elke tegenstander lastig hebben gehad maar we zullen wel teleurgesteld zijn als we geen drie punten halen", aldus Molenaar.

De wedstrijd tussen Roda en Helmond Sport begint om 20 uur en is live te volgen via L1 Radio

L1mburg Centraal: dagelijks live om 17:30 op L1 TV.
Klik hier voor meer informatie

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Uitgelicht
Limburgse kandidaten gezocht!

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

Binnenkort te zien op L1 TV.

Geef je op als kandidaat voor Kwizzele!
Uitgelicht
Volg de Halve Finales LVK bij L1

Wie wordt de opvolger van Spik & Span? 60 liedjes zijn doorgedrongen tot de halve finales van het 43ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer. Deze strijden in 3 halve finales in de Muziekgieterij om een finaleplek. Uiteraard beleef je het LVK weer bij L1. Iedere vrijdag om 18:00 op L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. Op zaterdag om 13:00 wordt de halve finale herhaald.

Bekijk hier de liedjes van het LVK
Uitgelicht
Januari buuttemaand op L1.nl

Elke dag nieuwe buut om 11.11 uur op L1.nl.

De regionale omroep L1 heeft een enorm rijk archief met radio- en tv-opnames van Limburgse buuttereedners. In de aanloop naar vastelaovend wordt dit genre extra in het zonnetje gezet op L1.nl.

Bekijk hier de buut van de dag
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen