Overslaan en naar de inhoud gaan

Komende herfstdagen warmer dan normaal

Geplaatst opwoensdag 21 oktober 2020 - 8:16

Er komen warme herfstdagen aan. Woensdag kunnen de temperaturen oplopen tot 22 graden. Wel staat er een stevige wind.

Dit meldt Meteo Limburg.

Warm
"Precies vier weken geleden op 23 september was het voor het laatst in Limburg warm. Woensdagmiddag zijn er zonnige perioden en is het 21 tot 22 graden bij een stevige wind. In de ochtend kan er regen vallen. Ook de komende dagen gaat het warmer worden dan normaal", schrijft Meteo Limburg.

In de nacht van woensdag op donderdag wordt het niet kouder dan 14 graden. Donderdag kan de temperatuur oplopen tijdens zonnige perioden tot ongeveer 19 graden.

Herfstvakantie
Meteo Limburg meldt dat het in het weekend ook warmer zal zijn dan normaal. Meestal is het tijdens de herfstvakantieweek niet warmer dan 14 graden.

Lees hier het hele weerbericht.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen