Overslaan en naar de inhoud gaan

'Komende dagen geen nieuwe coronamaatregelen'

Geplaatst opmaandag 16 maart 2020 - 15:40

De komende dagen worden naar verwachting geen nieuwe maatregelen genomen om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

Het kabinet bekijkt de situatie per dag, zei minister Bruno Bruins (Medische Zorg) maandag na afloop van het crisisberaad.

LIVE: 20 nieuwe besmettingen in Limburg, totaal op 149

Passend
Volgens hem moeten de maatregelen passend zijn, wat betekent dat er wordt gekeken welke maatregelen effect hebben, ook voor de iets langere termijn. "Het virus is niet binnen een paar weken weg".

Kortstondig
Het heeft volgens Bruins geen zin om op dit moment nog extremere maatregelen te treffen zodat Nederland op slot komt. "Als dat al kan, dan is het effect kortstondig". Het is een uitstel van de problemen, want daarna komt het virus alsnog binnen.

Lees hier alles over het coronavirus

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen