Auto van stadstoezicht slaat over kop na aanrijding

In Sittard is maandagochtend een auto van Team Handhaving over de kop geslagen.

Bekendste auto van Sittardse Kollenberg gaat onder de hamer

Auto- en filmliefhebbers opgelet. De bekende rode Citroën BX Sport, die is gebruikt in de allereerste Flodder uit 1986, gaat onder de veilinghamer.

Paardenpension aan rand van Sittard

Het gemeentebestuur van Sittard-Geleen wil het agrarisch bedrijf Janssen met paardenpension verplaatsen. Zo kan het pension uitbreiden van 16 naar 50 paarden.

Spoor van vernieling in villawijk Sittard

In de nacht van vrijdag op zaterdag zijn op verschillende plaatsen in de Sittardse villawijk Kollenberg vernielingen aangericht.

Overzicht
Locaties Tour de L1mbourg 2019
Uitgelicht
Alle locaties Tour de L1mbourg 2019

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1. Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1.

Sander Kleikers en Gert Jakobs ontvangen iedere dag in een nieuwe Limburgse gemeente mooie gasten aan tafel om te praten over de verrichtingen van Wout en Tom in de Tour, en de liefde voor Limburg.

Bekijk hier alle locaties
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
Babyfoto promobox 1
Uitgelicht
De leukste babyfoto van Limburg. Stuur een foto in.

De babyfotowedstrijd is van start. Is in jouw familie in 2018 een baby geboren? Woont de kleine in Limburg?
Stuur dan een foto in voor onze zoektocht naar de leukste babyfoto van de provincie.

1limburg.nl/babyfoto