Overslaan en naar de inhoud gaan

Koksleerling verkoopt spacecake op opleiding in Heerlen

Geplaatst opvrijdag 11 september 2015 - 20:40

Een leerling van de koksopleiding van Arcus College in Heerlen heeft geprobeerd zijn opleiding al heel snel te gelde te maken.

De 17-jarige jongen had zelf een spacecake gebakken, die hij aan zijn medeleerlingen aanbood voor vijf euro per plakje. Dat meldt de politie in Heerlen.

Hennep
Helaas voor de ondernemende koekenbakker gingen de zaken niet volgens plan. De verkoop van het hennep-baksel trok niet alleen de aandacht van zijn medeleerlingen, maar ook van de school. En die waarschuwde de politie.

Straf
De MBO-scholier moest zijn cake inleveren, en kreeg meteen te horen dat het gedoogbeleid voor softdrugs niet geldt voor minderjarigen. Volgende week wordt beslist welke straf de koksleerling krijg. Mogelijk komt hij en vanaf met een doorverwijzing naar bureau HALT, maar het kan ook dat de rechter er aan te pas komt.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Student Arcus in Heerlen geopereerd na mishandeling
Politie zoekt automobilist die scholier neersloeg in Overloon
Verdachte opgepakt van mishandeling student Arcus Heerlen
Scholier gewond na aanrijding met motor
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen