Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Koksleerling verkoopt spacecake op opleiding in Heerlen

Geplaatst opvrijdag 11 september 2015 - 20:40

Een leerling van de koksopleiding van Arcus College in Heerlen heeft geprobeerd zijn opleiding al heel snel te gelde te maken.

De 17-jarige jongen had zelf een spacecake gebakken, die hij aan zijn medeleerlingen aanbood voor vijf euro per plakje. Dat meldt de politie in Heerlen.

Hennep
Helaas voor de ondernemende koekenbakker gingen de zaken niet volgens plan. De verkoop van het hennep-baksel trok niet alleen de aandacht van zijn medeleerlingen, maar ook van de school. En die waarschuwde de politie.

Straf
De MBO-scholier moest zijn cake inleveren, en kreeg meteen te horen dat het gedoogbeleid voor softdrugs niet geldt voor minderjarigen. Volgende week wordt beslist welke straf de koksleerling krijg. Mogelijk komt hij en vanaf met een doorverwijzing naar bureau HALT, maar het kan ook dat de rechter er aan te pas komt.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie

Gerelateerde berichten

Student Arcus in Heerlen geopereerd na mishandeling
Politie zoekt automobilist die scholier neersloeg in Overloon
Verdachte opgepakt van mishandeling student Arcus Heerlen
Scholier gewond na aanrijding met motor
Overzicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1.

Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1. Iedere dag om 18:30 live en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald. Je bent van harte welkom de uitzendingen bij te wonen.

Bekijk hier alle locaties
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen