Overslaan en naar de inhoud gaan

Kok hotel Lemiers met noorderzon vertrokken

Geplaatst opvrijdag 26 oktober 2018 - 17:58

De eigenaar van hotel Drielanden in Lemiers zit met de handen in het haar.

De kok van het restaurant is er een week geleden plotseling vandoor gegaan. Hotelbaas Wefadar Selimkhanov is nu dringend op zoek is naar iemand die de tent meteen kan runnen.

Teleurstellen
"Alles staat er, lege pannen en al. Zelf ga ik het niet doen, ik kan niet eens koken. Ik moet alleen maar mensen teleurstellen die via Social Deal hebben gereserveerd, het regent telefoontjes en mensen die tevergeefs aan de deur komen."

Raadsel
Waarom de kok - ene Nico - een week geleden is vertrokken, is hem een raadsel. "Hij heeft me eens sms gestuurd dat hij zich niet lekker voelde en ermee ging stoppen. Daarna heb ik niks meer vernomen en hij neemt de telefoon niet meer op."

Geld
Nico zelf is inderdaad niet bereikbaar. Ook in zijn woning in Vaals is hij niet te vinden. Volgens Selimkhanov is hem al vaker gevraagd waar de kok nu uithangt. "U bent de zoveelste die naar hem op zoek is. Kennelijk krijgt iedereen nog geld van hem", zegt de hotelbaas.

L1mburg Centraal: dagelijks live om 17:30 op L1 TV.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten
Advertentie
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen

Meest gelezen