Overslaan en naar de inhoud gaan

Kok hotel Lemiers met noorderzon vertrokken

Geplaatst opvrijdag 26 oktober 2018 - 17:58

De eigenaar van hotel Drielanden in Lemiers zit met de handen in het haar.

De kok van het restaurant is er een week geleden plotseling vandoor gegaan. Hotelbaas Wefadar Selimkhanov is nu dringend op zoek is naar iemand die de tent meteen kan runnen.

Teleurstellen
"Alles staat er, lege pannen en al. Zelf ga ik het niet doen, ik kan niet eens koken. Ik moet alleen maar mensen teleurstellen die via Social Deal hebben gereserveerd, het regent telefoontjes en mensen die tevergeefs aan de deur komen."

Raadsel
Waarom de kok - ene Nico - een week geleden is vertrokken, is hem een raadsel. "Hij heeft me eens sms gestuurd dat hij zich niet lekker voelde en ermee ging stoppen. Daarna heb ik niks meer vernomen en hij neemt de telefoon niet meer op."

Geld
Nico zelf is inderdaad niet bereikbaar. Ook in zijn woning in Vaals is hij niet te vinden. Volgens Selimkhanov is hem al vaker gevraagd waar de kok nu uithangt. "U bent de zoveelste die naar hem op zoek is. Kennelijk krijgt iedereen nog geld van hem", zegt de hotelbaas.

L1mburg Centraal: dagelijks live om 17:30 op L1 TV.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Win een maand lang gratis campagne bij L1

Limburg gaat weer open! Dat is goed nieuws voor alle Limburgers, voor ons en zeker ook voor u als Limburgse ondernemer. Eindelijk kunt u weer doen waar u het beste in bent, ondernemen. Dat moeten we vieren vinden we bij L1 en daarom geven wij nu een maand lang gratis campagne weg!

Test uw kennis in de L1 75-jaar jubileumquiz en misschien bent u gratis een hele maand lang zicht- of hoorbaar op L1 TV of L1 Radio!

Doe de L1 75-jaar Jubileumquiz
Uitgelicht
Schiet ook mee met het OLS dankzij de gratis app. Geef je hier op!

Dankzij de gratis OLS-app kun je het nu zelf beleven hoe het is om onder een schuttersboom te staan met een buks. Kleine bölkes, houd rekening met de wind en hoe is het met de spanning? Je kunt oefenen tot je zelf een schutterskoning(in) bent.

Op zondag 4 juli zal voor de tweede keer in de geschiedenis het online-OLS worden geschoten. L1 werkt volop samen met de OLS-Federatie en doet weer uitgebreid verslag van dit schietspel. 'Echte' schutters, maar ook sportvrienden, vriendinnenclubs, families en vrienden van een keet, zoals in Haelen, roepen we op om deel te nemen. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk.

Geef je hier op
Uitgelicht
Tour de L1mbourg viert nieuwe start na coronacrisis

Na maanden van lockdown en coronabeperkingen, gaat L1 drie weken lang de provincie in. Het wielerprogramma Tour de L1mbourg staat zo symbool voor een nieuwe start. “Pas nu merk je hoe belangrijk het is om samen te komen, om samen die sportzomer te beleven. In Tour de L1mbourg koesteren we dat sentiment dit jaar.”

Van zaterdag 26 juni t/m zondag 18 juli iedere dag op L1 TV.

Bekijk hier alle locaties
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen