Overslaan en naar de inhoud gaan

Kok hotel Lemiers met noorderzon vertrokken

Geplaatst opvrijdag 26 oktober 2018 - 17:58

De eigenaar van hotel Drielanden in Lemiers zit met de handen in het haar.

De kok van het restaurant is er een week geleden plotseling vandoor gegaan. Hotelbaas Wefadar Selimkhanov is nu dringend op zoek is naar iemand die de tent meteen kan runnen.

Teleurstellen
"Alles staat er, lege pannen en al. Zelf ga ik het niet doen, ik kan niet eens koken. Ik moet alleen maar mensen teleurstellen die via Social Deal hebben gereserveerd, het regent telefoontjes en mensen die tevergeefs aan de deur komen."

Raadsel
Waarom de kok - ene Nico - een week geleden is vertrokken, is hem een raadsel. "Hij heeft me eens sms gestuurd dat hij zich niet lekker voelde en ermee ging stoppen. Daarna heb ik niks meer vernomen en hij neemt de telefoon niet meer op."

Geld
Nico zelf is inderdaad niet bereikbaar. Ook in zijn woning in Vaals is hij niet te vinden. Volgens Selimkhanov is hem al vaker gevraagd waar de kok nu uithangt. "U bent de zoveelste die naar hem op zoek is. Kennelijk krijgt iedereen nog geld van hem", zegt de hotelbaas.

L1mburg Centraal: dagelijks live om 17:30 op L1 TV.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen