Audrey Jacobs (rechts) met zus Denice in 2019

Venlose scherpt nationaal jeugdrecord kogelslingeren aan

De 17-jarige Audrey Jacobs uit Velden heeft zaterdag het Nederlands record kogelslingeren in de categorie U18 verbroken.

Melissa Boekelman AvondGasten Spot (26 april 2021)
Boekelman: 'Spelen van 2024 zitten in mijn achterhoofd'

Kogelstootster Melissa Boekelman uit Heerlen sluit niet uit dat ze doorgaat tot en met de Olympische Spelen van 2024 in Parijs.

Melissa Boekelman
Zware blessure Boekelman is bezinningsmoment

De zware blessure van Melissa Boekelman betekent niet per definitie het einde van haar carrière, maar is wel een goed moment om na te denken over de toekomst.

Melissa Boekelman
Klap voor Boekelman: ook andere achillespees afgescheurd

Pech blijft kogelstootster Melissa Boekelman achtervolgen. Zij komt dit seizoen niet meer in actie.

Atletiek Rennen
Goud voor Ummels, zilver voor Boekelman op NK atletiek

Britt Ummels heeft op de eerste dag van het NK atletiek in Apeldoorn het goud gepakt op de 1500 meter.

Kerekgyarto
Kerekgyarto Nederlands kampioen kogelstoten met record

Matyas Kerekgyarto heeft bij de Nederlandse kampioenschappen atletiek voor atleten onder de 18 jaar een nieuw nationaal indoorrecord gevestigd bij het kogelstoten.

melissa boekelman, heerlen, kogelstoten
Melissa Boekelman richt vizier op Olympische Spelen

Melissa Boekelman had welgeteld één wedstrijd achter de kiezen toen zij zondag in Den Haag de cirkel binnenstapte om aan het NK kogelstoten deel te nemen. Desondanks stak ze in uitstekende vorm. Ze richt zich nu op deelname aan de Olympische Spelen.

melissa boekelman, heerlen, kogelstoten
Kogelstootster Boekelman terug na langdurige blessure

Nadat ze ruim tien maanden uit de running was, neemt kogelstootster Melissa Boekelman volgende week deel aan de strijd om het Nederlands kampioenschap.

Goud voor Maastrichtse atlete in Boekarest

Jaybre Wau heeft in Boekarest goud gewonnen bij de Firec Games.

Kogelstootster Melissa Boekelman lange tijd uitgeschakeld

Kogelstootster Melissa Boekelman uit Sittard is voor lange tijd uitgeschakeld. Ze is dinsdag in het UMC in Amsterdam geopereerd aan een gescheurde achillespees. Daardoor mist ze het indoorseizoen.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten