Atletiek Rennen

Goud voor Ummels, zilver voor Boekelman op NK atletiek

Britt Ummels heeft op de eerste dag van het NK atletiek in Apeldoorn het goud gepakt op de 1500 meter.

Kerekgyarto
Kerekgyarto Nederlands kampioen kogelstoten met record

Matyas Kerekgyarto heeft bij de Nederlandse kampioenschappen atletiek voor atleten onder de 18 jaar een nieuw nationaal indoorrecord gevestigd bij het kogelstoten.

melissa boekelman, heerlen, kogelstoten
Melissa Boekelman richt vizier op Olympische Spelen

Melissa Boekelman had welgeteld één wedstrijd achter de kiezen toen zij zondag in Den Haag de cirkel binnenstapte om aan het NK kogelstoten deel te nemen. Desondanks stak ze in uitstekende vorm. Ze richt zich nu op deelname aan de Olympische Spelen.

melissa boekelman, heerlen, kogelstoten
Kogelstootster Boekelman terug na langdurige blessure

Nadat ze ruim tien maanden uit de running was, neemt kogelstootster Melissa Boekelman volgende week deel aan de strijd om het Nederlands kampioenschap.

Goud voor Maastrichtse atlete in Boekarest

Jaybre Wau heeft in Boekarest goud gewonnen bij de Firec Games.

Kogelstootster Melissa Boekelman lange tijd uitgeschakeld

Kogelstootster Melissa Boekelman uit Sittard is voor lange tijd uitgeschakeld. Ze is dinsdag in het UMC in Amsterdam geopereerd aan een gescheurde achillespees. Daardoor mist ze het indoorseizoen.

melissa boekelman, heerlen, kogelstoten
Melissa Boekelman zevende in Diamond League

Kogelstootster Melissa Boekelman is in de finale van de Diamond League in Brussel als zevende geëindigd.

ANP
Kogelstootster Melissa Boekelman: 'Ik had mijn dag niet'

Kogelstootster Melissa Boekelman had gehoopt woensdagavond in Berlijn in de finale te staan van het Europees kampioenschap, maar slaagde er niet in zich bij de beste twaalf deelnemers te plaatsen.

Boekelman mist finale kogelstoten: 'Dit was zo slecht'

Melissa Boekelman heeft zich bij de EK atletiek niet kunnen plaatsen voor de finale van het kogelstoten.

melissa boekelman, heerlen, kogelstoten
Melissa Boekelman rekent op finaleplaats op EK

Melissa Boekelman rekent erop dat zij bij de Europese kampioenschappen atletiek in Berlijn een finaleplaats weet te halen.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten