Overslaan en naar de inhoud gaan

Kogelstootster Boekelman terug na langdurige blessure

Geplaatst opdonderdag 18 juli 2019 - 22:20

Nadat ze ruim tien maanden uit de running was, neemt kogelstootster Melissa Boekelman volgende week deel aan de strijd om het Nederlands kampioenschap.

De 30-jarige kogelstootster wil de limiet halen voor het WK.

Achillespees
Boekelman nam eind september 2018 ter afsluiting van het seizoen deel aan clubkampioenschappen. Ze deed toen ook aan andere onderdelen dan kogelstoten mee. Bij het hoogspringen ging het bij haar tweede pas in de aanloop mis met haar achillespees, vertelt zij in het NPO Radio 1-programma 'Langs de Lijn en Omstreken'.

Verder stoten
Ze zat acht weken in het gips, werd geopereerd, moest daarna geruime tijd revalideren en kon langzaamaan weer lichtjes gaan trainen. De Heerlense atlete omschrijft de afgelopen twee jaar als de beste uit haar sportcarrière, maar denkt dat er nog meer in zit. Ze heeft er geen moment aan gedacht te stoppen. "Ik dacht: revalidatietraject in, zo goed mogelijk terugkomen, straks gewoon weer knallen en verder stoten dan ik al deed."

Boekelman zegt het geluk te hebben dat zij de A-status van NOC*NSF heeft, salaris krijgt en alles op de revalidatie heeft kunnen gooien.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen