Overslaan en naar de inhoud gaan

Kogelstootster Boekelman terug na langdurige blessure

Geplaatst opdonderdag 18 juli 2019 - 22:20

Nadat ze ruim tien maanden uit de running was, neemt kogelstootster Melissa Boekelman volgende week deel aan de strijd om het Nederlands kampioenschap.

De 30-jarige kogelstootster wil de limiet halen voor het WK.

Achillespees
Boekelman nam eind september 2018 ter afsluiting van het seizoen deel aan clubkampioenschappen. Ze deed toen ook aan andere onderdelen dan kogelstoten mee. Bij het hoogspringen ging het bij haar tweede pas in de aanloop mis met haar achillespees, vertelt zij in het NPO Radio 1-programma 'Langs de Lijn en Omstreken'.

Verder stoten
Ze zat acht weken in het gips, werd geopereerd, moest daarna geruime tijd revalideren en kon langzaamaan weer lichtjes gaan trainen. De Heerlense atlete omschrijft de afgelopen twee jaar als de beste uit haar sportcarrière, maar denkt dat er nog meer in zit. Ze heeft er geen moment aan gedacht te stoppen. "Ik dacht: revalidatietraject in, zo goed mogelijk terugkomen, straks gewoon weer knallen en verder stoten dan ik al deed."

Boekelman zegt het geluk te hebben dat zij de A-status van NOC*NSF heeft, salaris krijgt en alles op de revalidatie heeft kunnen gooien.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Advertentie
'Ik wil iets terug doen voor de maatschappij’

Envida mag zich gelukkig prijzen met de bijna 1.000 vrijwilligers die zich iedere dag met hart en ziel inzetten voor onze bewoners. Hartelijk dank daarvoor!

Zoekt u een zinvolle dagbesteding, voelt u zich aangetrokken tot de zorg en wilt u onze bewoners een dag met een gouden randje bezorgen? Denk dan eens na over vrijwilligerswerk bij Envida. U ondersteunt ons om onze bewoners een zo prettig mogelijke woonsituatie te bieden. Dit kan bijvoorbeeld door het creëren van gezelligheid in de huiskamer, als begeleider bij een wandelgroep, maar ook door mee te helpen in het restaurant.

Als u interesse heeft in vrijwilligerswerk bij Envida, kunt u contact opnemen met het woonzorgcentrum van uw voorkeur. Onze collega’s zullen met u de mogelijkheden bespreken.

Bekijk hier alle mogelijkheden
Hoofdredacteur voor een dag
Uitgelicht
Word Hoofdredacteur voor een dag

We geven je twee dagen L1 TV cadeau. Neem plaats op de stoel van hoofdredacteur van L1 en maak je eigen programmagids. Jij mag bepalen wat we uitzenden op maandag 23 en dinsdag 24 december,. Voor velen vrije dagen, met lekker veel tijd om ook overdag televisie te kijken.

Jij mag bepalen wat we uitzenden op 23 en 24 december.

Geef hier je favoriete programma's door
22 december op L1 TV: Ben Verbong Dag
Uitgelicht
Ben Verbong Dag op L1 TV

De Tegelse filmregisseur Ben Verbong zit 50 jaar in het vak. L1 viert dit jubileum 22 december met de Ben Verbong Dag.

De regisseur van onder meer de Nederlandse succesfilm ‘Het meisje met het rode haar’ maakte speciaal voor L1 een selectie. Bijvoorbeeld de film Honigfrauen over Oost- en Westduitsers gescheiden op vakantie aan het Balatonmeer. Of de lotgevallen van de Oostenrijkse Von Trapp Family. Maar ook vreemdelinghaat in een Berlijnse tram.

Bekijk hier de programmagids van 22 december
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen