Overslaan en naar de inhoud gaan

Kogelstootster Boekelman pakt goud op NK

Geplaatst opzaterdag 15 juli 2017 - 21:41

Melissa Boekelman heeft tijdens de nationale titelstrijd in Utrecht goud gewonnen bij het kogelstoten.

De 28-jarige atlete stootte de kogel 18,31 meter ver en dat betekende haar prestatie van dit seizoen.

Een maand geleden kwam ze in Leiden tot een afstand 18,16 meter. Boekelman bleef in Utrecht slechts vijf centimeter verwijderd van haar persoonlijk record.

Hordeloop
Op de 400 meter horden pakte Nora
Ritzen van Unitas zilver in 59,39 seconden. Bianca Baak won in 58,80 seconden. Ritzen kwam eerder dit seizoen tot 58,99 seconden.

Unitas
Unitas-atleet Etiënne Orbons won net als vorig jaar zilver bij het kogelslingeren. Orbons reikte tot een afstand van 57,96 m en dat was ruim 2 meter minder dan zijn beste prestatie van dit jaar. Zijn clubgenoot Mahadi Abd Ali stelde teleur op de 1500 meter. Als een van titelkandidaten kwam hij niet verder dan de negende plaats.

Lees alles over het Wereld Muziek Concours op L1.nl.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Limburgse atleten in actie op EK atletiek
Heerlense Boekelman wint bij kogelstoten in Hoorn
Atletiek: Nora Ritzen achtste bij hinkstapspringen
Atleten Unitas presteren goed op NK-teams
Overzicht
Advertentie
'Ik wil iets terug doen voor de maatschappij’

Envida mag zich gelukkig prijzen met de bijna 1.000 vrijwilligers die zich iedere dag met hart en ziel inzetten voor onze bewoners. Hartelijk dank daarvoor!

Zoekt u een zinvolle dagbesteding, voelt u zich aangetrokken tot de zorg en wilt u onze bewoners een dag met een gouden randje bezorgen? Denk dan eens na over vrijwilligerswerk bij Envida. U ondersteunt ons om onze bewoners een zo prettig mogelijke woonsituatie te bieden. Dit kan bijvoorbeeld door het creëren van gezelligheid in de huiskamer, als begeleider bij een wandelgroep, maar ook door mee te helpen in het restaurant.

Als u interesse heeft in vrijwilligerswerk bij Envida, kunt u contact opnemen met het woonzorgcentrum van uw voorkeur. Onze collega’s zullen met u de mogelijkheden bespreken.

Bekijk hier alle mogelijkheden
Hoofdredacteur voor een dag
Uitgelicht
Word Hoofdredacteur voor een dag

We geven je twee dagen L1 TV cadeau. Neem plaats op de stoel van hoofdredacteur van L1 en maak je eigen programmagids. Jij mag bepalen wat we uitzenden op maandag 23 en dinsdag 24 december,. Voor velen vrije dagen, met lekker veel tijd om ook overdag televisie te kijken.

Jij mag bepalen wat we uitzenden op 23 en 24 december.

Geef hier je favoriete programma's door
22 december op L1 TV: Ben Verbong Dag
Uitgelicht
Ben Verbong Dag op L1 TV

De Tegelse filmregisseur Ben Verbong zit 50 jaar in het vak. L1 viert dit jubileum 22 december met de Ben Verbong Dag.

De regisseur van onder meer de Nederlandse succesfilm ‘Het meisje met het rode haar’ maakte speciaal voor L1 een selectie. Bijvoorbeeld de film Honigfrauen over Oost- en Westduitsers gescheiden op vakantie aan het Balatonmeer. Of de lotgevallen van de Oostenrijkse Von Trapp Family. Maar ook vreemdelinghaat in een Berlijnse tram.

Bekijk hier de programmagids van 22 december
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen