Synergieschool Sint Alfonsus in Roermond

Kogels bij spreekbeurt geen reden voor onderzoek Inspectie

De Onderwijsinspectie doet geen nader onderzoek naar synergieschool Sint Alfonsus in Roermond nadat een leerling maandag in de klas kogels uitdeelde aan klasgenoten tijdens een spreekbeurt.

Synergieschool Sint Alfonsus in Roermond
Kind deelt 30 kogels uit bij spreekbeurt: politie ingeseind

Een leerling van synergieschool Sint Alfonsus in Roermond heeft maandag tijdens een spreekbeurt kogels uitgedeeld aan klasgenootjes.

Schietincident Born - 29 okt 2020
Auto weggereden na beschieten woning Born

Getuigen hebben afgelopen nacht een auto zien of horen wegrijden nadat een woning in de Heer Ottostraat in Born is beschoten.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten