Overslaan en naar de inhoud gaan

Kogel door de kerk: doelman Özer blijft bij Fortuna

Geplaatst opvrijdag 29 juni 2018 - 15:31

De Turkse doelman Aykut Özer (25) blijft langer bij Fortuna Sittard. Hij heeft zijn contract met één seizoen verlengd en de club heeft een optie om daar nog een jaar aan vast te plakken.

De club was al even met de keeper in gesprek om zijn verbintenis te verlengen, maar Özer werd niet warm van de eerste bieding van Fortuna Sittard. Uiteindelijk hebben beide partijen elkaar toch gevonden.

Training begonnen
Overigens trainde de Turkse goalie wel 'gewoon' met de Sittardse club mee de afgelopen dagen. Fortuna Sittard is wel nog op zoek naar een nieuwe keeper, die de concurrentie met Özer kan aangaan. De Portugees Miguel Santos, die afgelopen seizoen zijn basisplaats verloor aan Özer, is immers vertrokken. Jeugdproducten Rowen Koot en Job van de Walle mogen onderling uitvechten wie derde doelman wordt.

Rust in het doel
Özer bracht in het Sittardse succesjaar rust in het doel. Hij speelde achttien wedstrijden voor de club en hield in de helft van die wedstrijden zijn doel schoon. In totaal moest hij elf keer vissen. "Wij gaan verrassen, let maar op. We gaan ervoor zorgen dat de fans ook in de Eredivisie trots op ons kunnen zijn", laat hij via de website van zijn club weten.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen