Overslaan en naar de inhoud gaan

Kogel door de kerk: doelman Özer blijft bij Fortuna

Geplaatst opvrijdag 29 juni 2018 - 15:31

De Turkse doelman Aykut Özer (25) blijft langer bij Fortuna Sittard. Hij heeft zijn contract met één seizoen verlengd en de club heeft een optie om daar nog een jaar aan vast te plakken.

De club was al even met de keeper in gesprek om zijn verbintenis te verlengen, maar Özer werd niet warm van de eerste bieding van Fortuna Sittard. Uiteindelijk hebben beide partijen elkaar toch gevonden.

Training begonnen
Overigens trainde de Turkse goalie wel 'gewoon' met de Sittardse club mee de afgelopen dagen. Fortuna Sittard is wel nog op zoek naar een nieuwe keeper, die de concurrentie met Özer kan aangaan. De Portugees Miguel Santos, die afgelopen seizoen zijn basisplaats verloor aan Özer, is immers vertrokken. Jeugdproducten Rowen Koot en Job van de Walle mogen onderling uitvechten wie derde doelman wordt.

Rust in het doel
Özer bracht in het Sittardse succesjaar rust in het doel. Hij speelde achttien wedstrijden voor de club en hield in de helft van die wedstrijden zijn doel schoon. In totaal moest hij elf keer vissen. "Wij gaan verrassen, let maar op. We gaan ervoor zorgen dat de fans ook in de Eredivisie trots op ons kunnen zijn", laat hij via de website van zijn club weten.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen