Overslaan en naar de inhoud gaan

Kogel door de kerk: doelman Özer blijft bij Fortuna

Geplaatst opvrijdag 29 juni 2018 - 15:31

De Turkse doelman Aykut Özer (25) blijft langer bij Fortuna Sittard. Hij heeft zijn contract met één seizoen verlengd en de club heeft een optie om daar nog een jaar aan vast te plakken.

De club was al even met de keeper in gesprek om zijn verbintenis te verlengen, maar Özer werd niet warm van de eerste bieding van Fortuna Sittard. Uiteindelijk hebben beide partijen elkaar toch gevonden.

Training begonnen
Overigens trainde de Turkse goalie wel 'gewoon' met de Sittardse club mee de afgelopen dagen. Fortuna Sittard is wel nog op zoek naar een nieuwe keeper, die de concurrentie met Özer kan aangaan. De Portugees Miguel Santos, die afgelopen seizoen zijn basisplaats verloor aan Özer, is immers vertrokken. Jeugdproducten Rowen Koot en Job van de Walle mogen onderling uitvechten wie derde doelman wordt.

Rust in het doel
Özer bracht in het Sittardse succesjaar rust in het doel. Hij speelde achttien wedstrijden voor de club en hield in de helft van die wedstrijden zijn doel schoon. In totaal moest hij elf keer vissen. "Wij gaan verrassen, let maar op. We gaan ervoor zorgen dat de fans ook in de Eredivisie trots op ons kunnen zijn", laat hij via de website van zijn club weten.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen