Schietpartij Aan het Broek Sittard (14 april 2019)

Man schoot buurtgenoot in hoofd na ruzie over kinderen

Een ruzie over kinderen heeft bijna een dodelijke afloop gehad. Ben S. (55) uit het Sittardse Stadbroek schoot een buurtgenoot een kogel door zijn hoofd. Wonder boven wonder overleefde het slachtoffer de schietpartij.

Agent geraakt door afgeketste kogel op schietbaan

Op de schietbaan van de politie in Sevenum is onlangs een kogel afgeketst en vervolgens tegen de gehoorbescherming van een agent aangekomen.

Overzicht
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane