Overslaan en naar de inhoud gaan

Koffie-ijs vanuit Weert lekkerste van Nederland

Geplaatst opwoensdag 13 maart 2019 - 12:14

Liefhebbers van koffie-ijs kunnen het beste naar Huupkens IJs in Weert gaan. Volgens de jury van Bakkersvak zit daar qua koffiesmaak de beste ijsmaker van Nederland.

Het ijs werd bekroond met de Gouden IJsspatel.

Koffiebite
Volgens Nederweert24 was het Weertse ijs het allerlekkerst, had het de beste structuur, kleur, temperatuur, mondgevoel en de beste koffiebite. De jury noemde het een 'uitstekend ijsje'.

De titel Gouden IJsspatel werd voor het eerst uitgereikt op Bakkersvak, dat in Gorinchem plaatsvond. Koffie was de officiële wedstrijdsmaak van dit jaar.

NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis. Maandag t/m donderdag 17:00, 18:00 & 22:00 op L1 TV

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen