Kleinste koffiebrander (11 aug 2020)

'Kleinste koffiebrander van Nederland' zit in Maastricht

Naar eigen zeggen is hij de kleinste commerciële koffiebrander van Nederland: Charles Ubachs, die zijn nering runt in het Werkgebouw op het Tapijnterrein in Maastricht.

Rondje op Maastrichts terras blijft relatief goedkoop

Een rondje met twee pils, twee koffie, twee fris en twee rosé op een terras in Maastricht kost dit jaar met 22,68 euro precies 3 procent meer dan vorig jaar.

Saldo uitgestelde koffie groeit snel in Maastrichts café

Een Maastrichts café waar daklozen en eenzame ouderen voortaan een gratis kopje 'uitgestelde koffie' kunnen krijgen, heeft op dag één al een mooi saldo aan kopjes koffie op de rekening staan.

Hier drink je de lekkerste kop koffie van Limburg

Bij Coffeelovers de Annex in Maastricht drink je volgens de Koffie Top 100 van Misset Horeca de beste koffie van Limburg.

Beste koffie van Limburg wordt geserveerd in Horst

Koffieliefhebbers worden in Limburg op hun wenken bediend bij Terlago in Horst.

Politie moet ingrijpen na koffieincident op terras

Een man is zondagavond in Weert door de politie opgepakt na het gooien van koffie in het gezicht van een vrouw.

Brandweer redt beknelde ambtenaar uit koffieautomaat

De brandweer heeft in het gemeentehuis in Roermond een ambtenaar bevrijd die klem zat in een koffieautomaat.

Video: De eerste kop koffie na de vastentijd

Met Pasen komt er een einde aan de Vastentijd. Die begon op Aswoensdag, de dag na carnaval.

Bagels & Beans opent vestiging in Maastricht

Broodjeszaak Bagels & Beans opent een nieuwe vestiging in Maastricht.

Winnende koffiezaak: alles moet perfect zijn

Koen en Georgette van Beek uit Sittard schenken de beste koffie van Nederland, zo bleek vrijdagochtend uit de AD koffietest. Geen toeval, menen de eigenaren van Coffee Mundo.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten