Jaren cel voor overvallen 'kofferbakmoordenaar'

Issam T. is woensdagmiddag veroordeeld tot een gevangenisstraf van twaalf jaar.

OM eist 12 jaar tegen 'kofferbakmoordenaar' voor overvallen

Het Openbaar Ministerie (OM) heeft in hoger beroep twaalf jaar cel geƫist met aftrek van het voorarrest tegen 'kofferbakmoordenaar' Issam T. Hij wordt verdacht van drie gewapende overvallen in Geleen, Someren en Overloon.

'Kofferbakmoordenaar' gaat 12 jaar achter de tralies

Issam T. (29) uit Sittard moet twaalf jaar de cel in voor drie gewapende overvallen die hij pleegde tijdens zijn proefverlof.

Justitie eist twaalf jaar cel tegen 'kofferbakmoordenaar'

Het Openbaar Ministerie eist twaalf jaar celstraf voor Issam T., die tijdens zijn proefverlof drie roofovervallen zou hebben gepleegd.

Nieuwe zaak tegen kofferbakmoordenaar van start

De nieuwe zaak tegen 'kofferbakmoordenaar' Issam T. is vrijdag van start gegaan. In januari vorig jaar zat Issam in gevangenis Ter Peel in Evertsoord, toen hij zijn weekendverlof zou hebben gebruikt om opnieuw het slechte pad op te gaan.

Overvaller Issam T. gepakt dankzij slachtoffer en enkelband

'Kofferbak-moordenaar' Issam T. uit Sittard werd gepakt voor drie gewapende overvallen, omdat een slachtoffer hem op camerabeelden herkende. Gegevens van zijn enkelband deden T. vervolgens de das om.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten