Auto amfetamine A2 Weert (8 jul 2020)

Snelheidsduivel scheurt rond met 65 kilo amfetamine

Een snelheidsduivel is dinsdag op de A2 bij Weert opgepakt toen bleek dat hij 65 kilo amfetamine in zijn kofferbak vervoerde.

Verdachte ‘kofferbakzaak’ op vrije voeten

De verdachte in de zogenoemde ‘kofferbakzaak’, een 22-jarige man uit Panheel, komt maandag op vrije voeten.

'Te weinig bewijs voor ontvoeren kofferbakmeisje'

De man (22) die donderdag werd aangehouden met een 17-jarig meisje in zijn kofferbak, blijft twee weken langer vastzitten. Niet vanwege het 'ontvoeren' van het meisje, maar omdat hij gezocht werd voor meerdere gevallen van bedreiging en mishandeling.

'Meisje ging vrijwillig in kofferbak van auto verdachte liggen'

Het 17-jarige meisje dat donderdagmorgen werd aangetroffen in een kofferbak, zou daar vrijwillig in zijn gaan liggen. De man (22) uit Panheel die gearresteerd werd, is een bekende van de tiener.

Kofferbak
Persoon in kofferbak blijkt vermist meisje uit instelling

De persoon die donderdagochtend in Heel door de politie in de kofferbak van een auto werd gevonden, is een 17-jarig meisje dat al enkele dagen vermist werd uit een instelling.

Kofferbak
Politie redt onbekende uit kofferbak auto

Agenten hebben in Heel iemand gered die was opgesloten in de kofferbak van een auto.

Brand in kofferbak van geparkeerde auto

In Maastricht heeft woensdagavond een kofferbak van een auto in brand gestaan.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten