Overslaan en naar de inhoud gaan

Koerswijziging Toverland: directeur en managers weg

Geplaatst opmaandag 5 december 2016 - 9:45

Attractiepark Toverland in Sevenum heeft afscheid genomen van een directielid en twee managers. Deze koerswijziging heeft te maken met "de professionalisering van het bedrijf."

Dat zegt directrice Caroline Kortooms tegen pretparkwebsite Looopings.

Toekomst
Volgens Kortooms wordt de organisatie zo voorbereid op de toekomst. "De lat komt alsmaar hoger te liggen en niet iedereen kan de groei aan. Wat tien jaar geleden goed genoeg was, is dat nu niet meer. Dan moet je keuzes maken."

Pittige maand
Volgens de directrice zijn dergelijke keuzes niet gemakkelijk. "November is voor ons een pittige maand geweest", zegt Kortooms tegen Looopings. "Het blijft rot, maar het hoort bij een normale bedrijfsvoering. Ik denk dat het gezond is om niet continu bij hetzelfde bedrijf te blijven."

Ondanks de ontslagen, werkt het pretpark aan de uitbreiding. Zo wil Toverland in 2018 een nieuwe hoofdentree en een nieuw themagebied met attracties openen.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Entreekaartje Toverland fors duurder
Dit is de nieuwe naam van de achtbaan van Toverland
'Nieuwe achtbaan Toverland wordt 40 meter hoog'
Toverland trekt voor het eerst in jaren minder bezoekers
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen