Overslaan en naar de inhoud gaan

Koerswijziging: Tom Dumoulin fietst voortaan in het rood

Geplaatst opvrijdag 14 december 2018 - 14:38

Team Sunweb heeft de wielerkleding voor het komende seizoen gepresenteerd. De ploeg van Tom Dumoulin zal in 2019 in een rood tenue de weg op gaan.

Sunweb presenteerde vrijdag het nieuwe tenue op de website van de wielerploeg.

Koerswijziging
De afgelopen jaren fietste de formatie van Team Sunweb steevast in wit tricot met zwarte accenten. De keuze om over te stappen naar een rood tenue met zwarte accenten mag dan ook een flinke koerswijziging genoemd worden.

Nieuw kledingmerk
De keuze voor een nieuwe kleur is verklaarbaar. Team Sunweb sloot in oktober een vierjarig contract met een nieuwe kledingsponsor af. Daarmee nam het afscheid van het Baskische kledingmerk Etxeondo en ging het in zee met het Zweedse kledingmerk Craft.

Het Limburgse nieuws elke dag in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen