Overslaan en naar de inhoud gaan

Koerhuis nieuwe directeur van Vixia

Geplaatst opwoensdag 27 januari 2016 - 17:08

Henri Koerhuis begint maandag als interim-directeur van sociaal werkbedrijf Vixia. Hij volgt Evert Jelle van der Ven op, die zijn functie per 1 januari heeft neergelegd.

Dat heeft het bestuur van de Gemeenschappelijke Regeling Vix ia bekendgemaakt.

Rijk van Nijmegen
Koerhuis werkte de afgelopen jaren voor negen gemeenten in het Rijk van Nijmegen aan een soortgelijke omvorming van het sociaal werkbedrijf (sw) die Vixia hier ook te wachten staat.

Vixia
De deelnemers aan Vixia (Beek, Sittard-Geleen, Stein en Schinnen) willen het aanbieden van beschut werk anders organiseren onder de Participatiewet. Wie een beschutte werkplek behoeft, wordt niet meer automatisch bij sw-bedrijf Vixia geplaatst. Vixia zelf moet hierdoor ook zijn werkwijze tegen het licht houden.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Eén participatiebedrijf voor Westelijke Mijnstreek
Directeur en toezichthouders Vixia stappen op
Politiek Sittard-Geleen schrikt van tekort Vixia
Geleens bedrijf maakt lesboek voor tablet en smartphone
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

De eerste aflevering van Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden is zaterdag 28 november om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen