Thibaut Van Acker en Arne Naudts juichen na een doelpunt van MVV tegen FC Eindhoven (2 april 2021)

Jarig MVV pakt tegen FC Eindhoven zesde thuiszege op rij

MVV Maastricht heeft in de Geusselt voor de zesde achtereenvolgende keer gewonnen. Vrijdagavond was FC Eindhoven de volgende tegenstander die aan de Maastrichtse zegekar werd geregen: 2-0.

MVV Maastricht legt talent uit eigen kweek langer vast

De 19-jarige Koen Kostons heeft woensdagochtend zijn handtekening gezet onder een tweejarig contract met een optie voor nog een jaar.

Koen Kostons klaar voor de tweede seizoenshelft

MVV Maastricht begint vrijdagavond tegen Telstar aan de tweede seizoenshelft en Koen Kostons, het 18-jarige talent uit de eigen jeugd, is er klaar voor.

MVV heeft vertrouwen in eigen kweek Koen Kostons

MVV heeft jeugdspeler Koen Kostons voor de komende twee jaar vastgelegd.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten