Bruno Majcherek

Zingende koempel Bruno Majcherek (84) overleden

Bruno Majcherek is overleden. De Heerlense zanger was al geruime tijd ziek. Majcherek oogstte internationale roem als zanger van zijn grote hit Laila uit 1960.

Gewapende overval Landgraaf Bobo Jalloh (mei 2017)
Landgraafse moordzaak Bobo Jalloh van start

Gaf de vrouw van Bobo Jalloh uit Landgraaf de opdracht om haar eigen man te vermoorden? Over die vraag buigt de rechtbank in Roermond zich vanaf maandag.

Gewapende overval Landgraaf Bobo Jalloh (mei 2017)
Verdachte vrouw van doodgestoken Bobo Jalloh tijdelijk vrij

Hadiatou, de vrouw van de in 2017 doodgestoken Bobo Jalloh, mag haar cel tijdelijk verlaten om bij haar zieke dochter te zijn.

Gewapende overval Landgraaf Bobo Jalloh (mei 2017)
Brunssumer wil niet alleen opdraaien voor moord Bobo Jalloh

De Brunssumse man die verdacht wordt van de moord op Bobo Jalloh (39), wil dat zijn medeverdachten openheid van zaken geven. Tot dusver is deze 58-jarige Johan M. de enige die een volledige bekentenis aflegde over de moord in Landgraaf.

Hens Fischer
Veel belangstelling voor uitvaart Roda-icoon Fischer

Onder grote belangstelling is in Kerkrade de uitvaart van voormalig Roda-aanvoerder Hens Fischer begonnen.

Doorstart onderzoek dodelijke steekpartij Landgraaf

Het onderzoek naar de gewelddadige dood van een man in Landgraaf in mei vorig jaar krijgt een doorstart.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten