Moord Bobo Jalloh Landgraaf

Lange celstraffen in Landgraafse moordzaak Bobo Jalloh

In de Landgraafse moordzaak Bobo Jalloh heeft de rechtbank jarenlange celstraffen opgelegd.

Moord Bobo Jalloh Landgraaf
Jarenlange celstraffen geƫist in Landgraafse moordzaak

Justitie eist lange celstraffen in de Landgraafse moordzaak Bobo Jalloh. Dave G. kreeg de hoogste strafeis, 24 jaar cel. Hij zou de fatale steken hebben toegebracht. Justitie woog ook mee dat hij al eerder voor een zwaar geweldsdelict werd veroordeeld.

Moord Bobo Jalloh Landgraaf
Dochters vermoorde Bobo Jalloh willen waarheid weten

De dochters van de vermoorde Bobo Jalloh uit Landgraaf willen weten wat er precies is gebeurd toen hun vader om het leven is gebracht en waarom hun vader dood moest.

Bruno Majcherek
Zingende koempel Bruno Majcherek (84) overleden

Bruno Majcherek is overleden. De Heerlense zanger was al geruime tijd ziek. Majcherek oogstte internationale roem als zanger van zijn grote hit Laila uit 1960.

Gewapende overval Landgraaf Bobo Jalloh (mei 2017)
Landgraafse moordzaak Bobo Jalloh van start

Gaf de vrouw van Bobo Jalloh uit Landgraaf de opdracht om haar eigen man te vermoorden? Over die vraag buigt de rechtbank in Roermond zich vanaf maandag.

Gewapende overval Landgraaf Bobo Jalloh (mei 2017)
Verdachte vrouw van doodgestoken Bobo Jalloh tijdelijk vrij

Hadiatou, de vrouw van de in 2017 doodgestoken Bobo Jalloh, mag haar cel tijdelijk verlaten om bij haar zieke dochter te zijn.

Gewapende overval Landgraaf Bobo Jalloh (mei 2017)
Brunssumer wil niet alleen opdraaien voor moord Bobo Jalloh

De Brunssumse man die verdacht wordt van de moord op Bobo Jalloh (39), wil dat zijn medeverdachten openheid van zaken geven. Tot dusver is deze 58-jarige Johan M. de enige die een volledige bekentenis aflegde over de moord in Landgraaf.

Hens Fischer
Veel belangstelling voor uitvaart Roda-icoon Fischer

Onder grote belangstelling is in Kerkrade de uitvaart van voormalig Roda-aanvoerder Hens Fischer begonnen.

Doorstart onderzoek dodelijke steekpartij Landgraaf

Het onderzoek naar de gewelddadige dood van een man in Landgraaf in mei vorig jaar krijgt een doorstart.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten