Overslaan en naar de inhoud gaan

Koelte bij weerstation Ell dankzij ijverige boer

Geplaatst opdinsdag 25 juni 2019 - 10:05

Meteorologen moeten dinsdagochtend vreemd opgekeken hebben toen ze op een gortdroge, warme dag opeens een melding van lichte regen zagen.

Het weerstation tussen Ell en Haler gaf volgens Meteo Limburg de melding dat er af en toe een klein buitje was gevallen.

Beregenen
"De agrariër in de buurt van het weerstation is weer aan het beregenen", laat Meteo Limburg op Twitter weten. "Daardoor is de temperatuur ook lager dan elders in Limburg."

Drie graden
In Ell kwam de temperatuur volgens het meetstation door het beregenen uit op 23,6 graden. Elders in de provincie was dat rond die tijd al drie graden meer. Of de boer een warmterecord voorkomen heeft in Ell, valt nog niet te zeggen.

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen