Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Koele Hofland: 'Fijn gevoel, maar we hebben nog niks'

Geplaatst opdinsdag 17 april 2018 - 9:23

Kevin Hofland zag concurrent NEC maandag ook in tweede instantie verliezen van Jong Ajax. De coach weigert echter, ook nu Fortuna promotie volledig in eigen hand heeft, euforisch te worden.

"Het geeft natuurlijk een fijn gevoel, maar op dit moment hebben wij nog niks", zegt Hofland met nog twee speelrondes voor de boeg op L1 Radio.

Lees ook: Fortuna nog steeds op promotiekoers na nederlaag NEC

Overgespeeld
De wedstrijd tussen Jong Ajax werd op last van de KNVB overgespeeld, omdat de bond een schorsing van Ajax-speler Teun Bijleveld in het eerste duel over het hoofd had gezien. Jong Ajax won ook de tweede ontmoeting en bewees Fortuna daarmee een grote dienst. "Voor ons is het prima", zegt Hofland, "maar er verandert nu weinig."

Luister ook bij L1: Hofland geniet, maar blijft realistisch

Koppositie
Jong Ajax neemt wel de koppositie over, maar Fortuna heeft nu twee punten voorsprong op de Nijmeegse promotieconcurrent. De club uit Amsterdam dingt echter niet mee in strijd om promotie.

Knallen
Fortuna kan vrijdag, op bezoek bij Jong FC Utrecht, al promoveren. "Het enige waar wij rekening mee houden, is dat het geen makkelijke wedstrijd wordt en we er 100 procent in moeten knallen. De rest zien we daarna wel weer", aldus Hofland.

Beentjes op de grond
De voormalige verdediger merkt wel dat de promotiekoorts in de omgeving toeslaat. "Je merkt het om je heen, bijvoorbeeld wanneer we clinics geven. Iedereen heeft het erover, het leeft onder de mensen." De spelers en staf houden volgens Hofland desondanks 'de beide beentjes op de grond'.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Uitgelicht
Juich Tom naar de gele trui!

Tom Dumoulin is volop in de race voor een top klassering in de Tour de France. Hij kan dus alle steun gebruiken en daarom laten we weer zien dat we echte Dumoulisten zijn!

Laat zien dat je Tom steunt. Verander je profielfoto op social media en schreeuw Tom naar voren! Op Facebook hebben we weer een mooi kadertje gemaakt dat jouw profielfoto in een keer geel laat kleuren.

Verander ook je profielfoto
Uitgelicht
Tour de L1mbourg iedere dag op L1 TV

Limburg is dé wielerprovincie van Nederland. En ook de mooiste provincie. Dat gaan we combineren tijdens de Tour de France. We gaan dan de provincie in met Tour de L1mbourg. Iedere dag is er vanaf 17:50 uur een sfeervol wielerprogramma vanuit een andere Limburgse plaats te zien, live op L1 TV.

Bekijk hier alle locaties
Uitgelicht
Ontdek Limburg van Boven

Bekijk onze prachtige provincie vanuit de lucht. In Limburg van Boven vliegen we dagelijks boven de mooiste plekjes van Limburg.

Van maandag t/m donderdag om 18:50, 19:50 en 21:50 op L1 TV.

Bekijk hier alle afleveringen online

Meest gelezen