Overslaan en naar de inhoud gaan

Koele en wisselvallige herfstdagen voor de boeg

Geplaatst opzondag 27 september 2020 - 10:50

De nacht van zaterdag op zondag was nat. Er viel op uitgebreide schaal regen in Limburg. En ook de komende dagen is het weer wisselvallig.

Dat zegt Meteo Limburg.

Geen plassen
"Het was een behoorlijke plens op sommige plaatsen", zegt weerman Thijs Zeelen zondag op L1 radio. "Er viel ruim 20 millimeter regen, in delen van Noord-Limburg bijna 30 millimeter." In verband met de lange droogteperiode is de neerslag meer dan welkom. "Ik zie buiten weinig plassen liggen", zegt Zeelen. "Alles is mooi de grond ingetrokken omdat het al zo lang droog is."

Zondag is het droog, zegt de weerman. "Zondagmiddag is er mogelijk af en toe zon." De komende dagen zien er anders uit: maandag is het bewolkt en gaat het langdurig regenen of motregenen. Ook de volgende dagen wordt het wisselvallig weer en is het koel, met lagere temperaturen dan normaal. Mogelijk zijn er de komende dagen buien of langere perioden met regen.

Het actuele weerbericht van Meteo Limburg vindt u hier.

Deskundigen aan de vooravond van het proces over de rechtszaak Nicky Verstappen. Limburg Doc: Nicky, de ontknoping
Zondag 18:00 en 21:00 uur op L1 TV

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen