Overslaan en naar de inhoud gaan

Koe maakt zelfstandig ommetje door dorp

Geplaatst opdonderdag 17 oktober 2019 - 22:10

Een koe die op eigen houtje vanuit de wei aan de wandel was gegaan, heeft de politie donderdag wat werk bezorgd in Swolgen.

Volgens de Facebookpagina Nieuws uit Horst aan de Maas kwamen verbaasde voorbijgangers de herkauwer tegen bij het sportpark. Het dier bleek te zijn ontsnapt uit een weiland in Meerlo.

Terug naar de wei
In Swolgen zagen ze de wandeltocht van het rund niet zo zitten. Met de hulp van voorbijgangers en de eigenares van de koe wisten agenten het dier uiteindelijk terug naar zijn wei te dirigeren.

Deel dit bericht via
Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen