Overslaan en naar de inhoud gaan

Koe maakt zelfstandig ommetje door dorp

Geplaatst opdonderdag 17 oktober 2019 - 22:10

Een koe die op eigen houtje vanuit de wei aan de wandel was gegaan, heeft de politie donderdag wat werk bezorgd in Swolgen.

Volgens de Facebookpagina Nieuws uit Horst aan de Maas kwamen verbaasde voorbijgangers de herkauwer tegen bij het sportpark. Het dier bleek te zijn ontsnapt uit een weiland in Meerlo.

Terug naar de wei
In Swolgen zagen ze de wandeltocht van het rund niet zo zitten. Met de hulp van voorbijgangers en de eigenares van de koe wisten agenten het dier uiteindelijk terug naar zijn wei te dirigeren.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen