Overslaan en naar de inhoud gaan

KNVB stelt beslissing over voortbestaan Fortuna uit

Geplaatst opdinsdag 1 maart 2016 - 14:10

De KNVB neemt voorlopig nog geen besluit over de toekomst van Fortuna Sittard.

De noodlijdende voetbalclub heeft dinsdagmiddag van de voetbalbond te horen gekregen dat het de komende 48 uur geen uitsluitsel krijgt over de aangeleverde stukken.

Stukken ingeleverd
De licentiecommissie gebruikt die periode om de situatie van Fortuna te bekijken en daar vervolgens een oordeel over te vellen. Er zijn twee opties: of de financiële informatie voldoet aan de richtlijnen, of niet. In het laatste geval kan de licentiecommissie besluiten om een traject te starten voor het intrekken van de licentie, zo laat de KNVB op de eigen website weten.

Nol Hendriks
Fortuna-directeur Joppe Sangen reisde dinsdag af richting Zeist met een bedrag van om en nabij de zeven ton. De resterende twee ton hoopt de noodlijdende eerstedivisionist te krijgen via een lening van Nol Hendriks. De 79-jarige miljonair wil meewerken indien een partij garant wil staan voor het geleende bedrag. Daarover gaan afgevaardigden van Fortuna dinsdag in gesprek met de kapitaalkrachtige nestor.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail?

Dat regelen we voor je. klik hier

Tijdelijke actie: meld je nu aan en ontvang vier weken lang de digitale krant gratis!

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen