leeg voetbalveld (stock)

Bekerduels MVV en Groene Ster verplaatst naar december

De bekerwedstrijden OFC-MVV en UNA-Groene Ster, in de eerste ronde van het hoofdtoernooi van de KNVB beker, zijn verplaatst naar begin december.

Voetbaldoel_HD (14 sep 2020)
Groene Ster naar hoofdtoernooi KNVB-beker

Groene Ster heeft het hoofdtoernooi van de KNVB-beker bereikt door Excelsior'31 in Rijssen uit te schakelen. De beslissing viel in de tweede helft van de verlening door een benutte strafschop: 2-3.

Betaald voetbal Fortuna Sittard VVV-Venlo Roda JC Kerkrade MVV Maastricht jaaroverzicht
Limburgse derby in de KNVB Beker: Roda JC - Fortuna Sittard

De loting voor de eerste ronde van de KNVB Beker heeft een Limburgse derby opgeleverd. Roda JC en Fortuna Sittard gaan tegen elkaar spelen in Kerkrade.

voetbal stockfoto (24 mrt 2020)
Limburgse derby mogelijk in KNVB Beker

De tegenstanders van vier Limburgse amateurclubs in de eerste kwalificatieronde van de KNVB Beker zijn bekend. EVV, Groene Ster, SC Susteren en SV Venray spelen allemaal een uitwedstrijd in het laatste weekend van de augustus. In de tweede ronde is een Limburgse derby mogelijk.

Fortuna - Feyenoord (28 jan 2020)
Narsingh schiet bekerdroom Fortuna in verlenging kapot

Fortuna Sittard heeft in eigen huis de bekerwedstrijd tegen Feyenoord met 1-2 verloren.

stock kunstgras voetbal
Bekertoernooi gooit roet in eten speelschema VVV en MVV

Het competitieduel dat VVV-Venlo op zaterdag 15 februari tegen Heracles Almelo zou spelen, is door voetbalbond KNVB een dag naar voren gehaald.

Fortuna - Feyenoord nr 2 (21 jan 2020)
Video: Fortuna klaar voor restant bekerduel tegen Feyenoord

Fortuna Sittard is optimaal voorbereid op het restant van het bekerduel tegen Feyenoord.

Fortuna Sittard - Feyenoord mist (21 jan 2020)
Mist zit Fortuna dwars: 'Weet jij nog waar de bal is?'

De bekerwedstrijd tussen Fortuna Sittard en Feyenoord kreeg dinsdagavond geen ontknoping. Fortuna-coach Sjors Ultee kon begrijpen dat het duel gestaakt werd door scheidsrechter Kevin Blom.

Fortuna - Feyenoord (6 okt 2019)
KNVB Beker: Fortuna én Feyenoord hebben iets recht te zetten

Fortuna Sittard gaat dinsdagavond een gooi doen naar een plek in de kwartfinale van de TOTO KNVB Beker. De ploeg heeft, net als tegenstander Feyenoord, iets recht te zetten.

ANP-355173345
Beker barst los: vijf Limburgse clubs azen op 'dennenappel'

Dinsdagavond begint de strijd om de KNVB Beker. Behalve MVV Maastricht, Roda JC Kerkrade, VVV-Venlo en Fortuna Sittard behoort ook Groene Ster uit Heerlerheide tot de ploegen die een gooi doen naar deze beker.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten