Bekerfinale: Vanity Lewerissa maakt winnende doelpunt

Vanity Lewerissa heeft het winnende doelpunt in de bekerfinale voor de voetbalsters van Ajax gescoord.

Fortuna ziet kansen in kwartfinale beker in Kuip

Fortuna Sittard ziet kansen in kwartfinale voetbalbeker tegen Feyenoord.

Roda JC schiet DVS '33 uit bekerstrijd

Roda JC heeft de volgende ronde bereikt van de KNVB-beker. De voetballers uit Kerkrade versloegen in Ermelo DVS '33 uit de derde divisie met 0-6.

Moeizame overwinning voor Fortuna in Noordwijk

In Noordwijk heeft Fortuna in de strijd om de KNVB-beker met moeite gewonnen van hoofdklasser VV Noordwijk.

Groene Ster uitgeschakeld voor de beker

Groene Ster heeft de bekerwedstrijd tegen SVV Scheveningen met 1-2 verloren. Daardoor is de Heerlense ploeg uitgeschakeld voor de KNVB-beker.

Chèvremont nu al uitgebekerd

Chèvremont heeft de 1e ronde van de KNVB-beker niet overleefd. In Kerkrade was Swift Amsterdam met 1-3 te sterk voor de mannen van trainer Jan van Dijk.

Groene Ster speelt toch in KNVB-beker

Groene Ster doet komend seizoen toch mee in de KNVB-beker.

Flets VVV ten onder in Zwolle

VVV is donderdagavond in Zwolle uitgeschakeld in het bekertoernooi.

MVV na strafschoppen uitgeschakeld in Volendam

MVV is er niet in geslaagd de volgende ronde van de beker te halen. Volendam was na strafschoppen te sterk.

VVV na één helft klaar met mak NAC

VVV heeft dinsdagavond het bekerduel in Breda tegen NAC met 0-2 gewonnen. De twee doelpunten van Torino Hunte werden allebei voorbereid door Leandro Resida.

Overzicht
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda