Fortuna ziet kansen in kwartfinale beker in Kuip

Fortuna Sittard ziet kansen in kwartfinale voetbalbeker tegen Feyenoord.

Roda JC schiet DVS '33 uit bekerstrijd

Roda JC heeft de volgende ronde bereikt van de KNVB-beker. De voetballers uit Kerkrade versloegen in Ermelo DVS '33 uit de derde divisie met 0-6.

Moeizame overwinning voor Fortuna in Noordwijk

In Noordwijk heeft Fortuna in de strijd om de KNVB-beker met moeite gewonnen van hoofdklasser VV Noordwijk.

Groene Ster uitgeschakeld voor de beker

Groene Ster heeft de bekerwedstrijd tegen SVV Scheveningen met 1-2 verloren. Daardoor is de Heerlense ploeg uitgeschakeld voor de KNVB-beker.

Chèvremont nu al uitgebekerd

Chèvremont heeft de 1e ronde van de KNVB-beker niet overleefd. In Kerkrade was Swift Amsterdam met 1-3 te sterk voor de mannen van trainer Jan van Dijk.

Groene Ster speelt toch in KNVB-beker

Groene Ster doet komend seizoen toch mee in de KNVB-beker.

Flets VVV ten onder in Zwolle

VVV is donderdagavond in Zwolle uitgeschakeld in het bekertoernooi.

MVV na strafschoppen uitgeschakeld in Volendam

MVV is er niet in geslaagd de volgende ronde van de beker te halen. Volendam was na strafschoppen te sterk.

VVV na één helft klaar met mak NAC

VVV heeft dinsdagavond het bekerduel in Breda tegen NAC met 0-2 gewonnen. De twee doelpunten van Torino Hunte werden allebei voorbereid door Leandro Resida.

Roda treft debutant Siem de Jong in bekerduel met PSV

Roda JC treft woensdagavond (18:30 uur) een PSV dat op een aantal posities gewijzigd is.

Overzicht
Advertentie
Unieke overzichtstentoonstelling 50 Jaar Thielen wegens groot succes verlengd!

De tentoonstelling 50 Jaar Thielen - De ogen van de meester in het Limburgs Museum en de inleidende tentoonstelling 50 Jaar Thielen – Schetsen en tekeningen in Museum van Bommel van Dam zijn vanwege succes verlengd tot en met 10 juni. De belangstelling voor de grootse schilderwerken en de schetsen van Evert Thielen is overweldigend - inmiddels staat de teller al op 50.000 bezoekers. Dit is een verzesvoudiging van de bezoekersaantallen ten opzichte van vorig jaar.

Bekijk de tentoonstelling hier
Advertentie
IKEA feliciteert alle ouders met een nieuw wonder!

Is er bij jou in de familie in 2018 een baby'tje geboren? En woont de kleine in Limburg? Stuur dan tussen 15 april en 5 mei een foto in voor onze zoektocht naar de leukste babyfoto van de provincie.

IKEA feliciteert in ieder geval alle trotse ouders met de geboorte van een nieuw wonder!

alles over de babyfoto-actie van 1Limburg
Nomineer iemand voor een Limburgs Lintje
Uitgelicht
Wie verdient een Limburgs Lintje?

Welke Limburger verdient zo’n lintje en waarom? Wie heeft er altijd een luisterend oor, wie past er vaak op de kinderen, wie zet koffie voor de hele vereniging?

Het zou ons behagen wanneer je hem of haar nomineert. Wie weet komen wij dan die dag een Limburgs Lintje brengen. Live op L1 Radio!

Nomineer iemand voor het Limburgs Lintje
Locaties Tour de L1mbourg 2019
Uitgelicht
Alle locaties Tour de L1mbourg 2019

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1. Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1.

Sander Kleikers en Gert Jakobs ontvangen iedere dag in een nieuwe Limburgse gemeente mooie gasten aan tafel om te praten over de verrichtingen van Wout en Tom in de Tour, en de liefde voor Limburg.

Bekijk hier alle locaties
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden