VVV-Venlo - Ajax: Kevin Blom bekijkt de VAR en keurt doelpunt af

Nieuw in Eredivisie: publiek kan meekijken na VAR-beslissing

Vanaf de komende speelronde in de Eredivisie kunnen op de stadionschermen door de VAR gewijzigde beslissingen worden getoond. De derde speelronde wordt vrijdag ingeluid door Fortuna Sittard - RKC.

Amateurvoetbal
Daling aantal voetbalclubs het grootst in Limburg

Het aantal voetbalclubs in Nederland loopt terug. In Limburg is de daling het grootst. Daar is het aantal clubs de afgelopen vijf jaar met 20,8 procent gedaald.

Betaald voetbal Fortuna Sittard VVV-Venlo Roda JC Kerkrade MVV Maastricht jaaroverzicht
Interessant openingsweekend voor Limburgse voetbalclubs

In het conceptprogramma dat de KNVB heeft gepresenteerd is voor de Limburgse clubs een openingsweekend bedacht dat bol staat van de sentimenten.

ANP-112095220 (Marcel Lucassen wordt directeur voetbalontwikkeling bij de KNVB (25 mei 2021)
Marcel Lucassen volgt Art Langeler op bij KNVB

Marcel Lucassen volgt Art Langeler bij de KNVB op als directeur voetbalontwikkeling. De 58-jarige Limburger wordt in Zeist verantwoordelijk voor de nationale jeugdteams, de KNVB Academie, het jeugdtopvoetbal en het breedtevoetbal.

niels van renen
Geen vervolging aanmoedigingspremie richting Fortuna

De aanklager betaald voetbal gaat geen vonnis vellen over het mogelijk aanbieden van aanmoedigingspremies door spelers van FC Emmen aan Fortuna Sittard.

Zinedine Machach VVV Venlo en Devyne Rensch Ajax (13 mei 2021)
VVV'er Machach geschorst voor bedreigen Ajacied Rensch

Zinédine Machach heeft een schikkingsvoorstel van één duel schorsing geaccepteerd.

Supporters Roda JC
KNVB hoopt op supporters bij afsluitende play-offs

Voetbalbond KNVB hoopt dat komende week bij de wedstrijden in de play-offs publiek de stadions in mag.

Fortuna tegen Emmen (15 feb 2020)
Fortuna bedankt voor premie FC Emmen en schakelt KNVB in

Fortuna Sittard heeft vlak voor haar laatste wedstrijd in de Eredivisie een clandestiene aanmoedigingspremie aangeboden gekregen van FC Emmen. De club uit Sittard heeft er melding van gemaakt bij de KNVB.

voetbal stock
Laatste speelrondes definitief zonder publiek in stadion

Bij de laatste speelrondes in het betaalde voetbal zijn definitief geen toeschouwers welkom.

Fortuna Sittard - RKC Waalwijk (22 dec 2020)
Fortuna-overname Ilicali on hold: softwarebedrijf is plan B

Door een verschil van inzicht tussen de clubleiding van Fortuna Sittard en beoogd eigenaar Acun Ilicali loopt de overname van de club opnieuw vertraging op. Ook dient zich een alternatieve kandidaat aan.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten