dominique janssen

Dominique Janssen verwacht 'muur' tegen Estland

International Dominique Janssen uit Horst verwacht vrijdag in het EK-kwalificatie duel een zeer verdedigend Estland. "We zijn het aan onze stand verplicht om deze wedstrijd te winnen."

Danny Post VVV Venlo FC Utrecht
KNVB gooit speelschema Eredivisie op de schop

De speeldata en aanvangstijden van tientallen Eredivisiewedstrijden zijn gewijzigd met het oog op de verplichtingen van Ajax, AZ, Feyenoord en PSV in de Europese toernooien. De wijzigingen gaan komend weekend al in en heeft gevolgen voor het Limburgs competitieschema.

VVV-Venlo Simon Janssen (28 sep 2020)
Falkenburg (Roda), Pachonik, Janssen (VVV) missen twee duels

Tobias Pachonik en Simon Janssen mogen twee duels niet in actie komen voor VVV-Venlo.

Bert van Marwijk
Van Marwijk: 'Bondscoach De Boer of Van Bommel zou passen'

Oud-bondscoach Bert van Marwijk noemt Frank de Boer en Mark van Bommel als meest geschikte kandidaten voor het bondscoachschap van het Nederlands elftal.

Parkstad Limburg Stadion Roda JC stock
Goedkeuring KNVB voor herstructurering bestuur Roda JC

De KNVB heeft goedkeuring gegeven voor de overname van Roda JC. Alle aandelen worden daardoor ondergebracht in een nieuwe Stichting Roda JC.

MVV
MVV: één supporter riep iets naar Cambuur-speler Kallon

MVV Maastricht zegt dat zaterdag in de thuiswedstrijd tegen SC Cambuur geen sprake is geweest van racistische spreekkoren.

MVV gesloten
MVV-speler test positief op corona vlak voor competitiestart

Een speler van MVV Maastricht heeft na de testronde op covid-19 van vrijdag een positieve uitslag ontvangen. De speler is direct thuis in quarantaine gegaan.

Oranjeleeuwinnen Nederland - Rusland (8 okt 2019)
Wiegman vertrekt: nieuwe bondscoach voor Oranjeleeuwinnen

Het Nederlands vrouwenelftal krijgt vanaf september 2021 een nieuwe bondscoach.

Fortuna Sittard VVV-Venlo (za 26 okt 2019)
Competitie: VVV en Fortuna openen met uitwedstrijd

De KNVB heeft woensdagochtend het conceptprogramma voor de Eredivisie bekendgemaakt. Fortuna Sittard en VVV-Venlo openen het seizoen met een uitwedstrijd tegen respectievelijk FC Twente en FC Emmen.

Parkstad Limburg Stadion Roda JC
Publiek welkom bij oefenwedstrijden betaald voetbalclubs

De clubs in het betaald voetbal mogen, onder een aantal voorwaarden, in augustus oefenwedstrijden mét publiek spelen.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten