Overslaan en naar de inhoud gaan

Knops bedankt fans voor steun tijdens knieblessure

Geplaatst opwoensdag 10 januari 2018 - 13:36

Profvoetballer Kjell Knops uit Wijlre heeft al zijn fans bedankt voor de steun het afgelopen jaar.

De 30-jarige verdediger raakte vorige jaar ernstig geblesseerd aan zijn knie. Sindsdien volgt hij een intensief revalidatieprogramma bij zijn team Port Vale FC dat uitkomt in de League One, het derde Engelse niveau.

Knie-infectie
Knops laat op de website van de club weten dat hij niet de hoop heeft verloren om ooit weer voor Port Vale uit te komen. De 30-jarige Knops werd direct na zijn blessure in april geopereerd. Later werd duidelijk dat hij een infectie in zijn knie heeft opgelopen.

Herstel
Er volgden daarna meerdere operaties waardoor hij meer dan vijf weken in het ziekenhuis lag en gevreesd werd voor zijn carrière. Toch verloopt het herstel op dit moment voorspoedig. "Mijn knie voelt op dit moment goed en ik ga iedere dag vooruit, mede door de hulp van de goede specialisten om mij heen."

Contract
Knops zal naar verwachting dit seizoen niet meer uitkomen voor Port Vale. Dat is extra zuur voor Knops, omdat zijn contract bij de Engelse club uit Burslem deze zomer afloopt. "Ik weet niet wat er gaat gebeuren in de zomer. Ik wil me nu concentreren op mijn herstel maar ik hoop terug te keren in het shirt van Port Vale. Ik wil in ieder geval de fans en de staf bedanken voor alle lieve kaarten en steunbetuigingen."

Kjell Knops voetbalde tot 2016 bij MVV in Maastricht. In juni dat jaar tekende hij een contract bij Port Vale FC.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Halve Finales LVK 2020 volg je bij L11 Alaaf
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 TV

Het feest gaat weer beginnen! 60 artiesten duiken de Halve Finales van het LVK in. Welke 20 liedjes gaan uiteindelijk naar de finale van het 44e LVK?

Volg de 3 Halve Finales op L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf. Iedere vrijdag om 18:00 en zaterdag om 13:00.

Bekijk hier de 3 Halve Finales
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen