Overslaan en naar de inhoud gaan

Knops bedankt fans voor steun tijdens knieblessure

Geplaatst opwoensdag 10 januari 2018 - 13:36

Profvoetballer Kjell Knops uit Wijlre heeft al zijn fans bedankt voor de steun het afgelopen jaar.

De 30-jarige verdediger raakte vorige jaar ernstig geblesseerd aan zijn knie. Sindsdien volgt hij een intensief revalidatieprogramma bij zijn team Port Vale FC dat uitkomt in de League One, het derde Engelse niveau.

Knie-infectie
Knops laat op de website van de club weten dat hij niet de hoop heeft verloren om ooit weer voor Port Vale uit te komen. De 30-jarige Knops werd direct na zijn blessure in april geopereerd. Later werd duidelijk dat hij een infectie in zijn knie heeft opgelopen.

Herstel
Er volgden daarna meerdere operaties waardoor hij meer dan vijf weken in het ziekenhuis lag en gevreesd werd voor zijn carrière. Toch verloopt het herstel op dit moment voorspoedig. "Mijn knie voelt op dit moment goed en ik ga iedere dag vooruit, mede door de hulp van de goede specialisten om mij heen."

Contract
Knops zal naar verwachting dit seizoen niet meer uitkomen voor Port Vale. Dat is extra zuur voor Knops, omdat zijn contract bij de Engelse club uit Burslem deze zomer afloopt. "Ik weet niet wat er gaat gebeuren in de zomer. Ik wil me nu concentreren op mijn herstel maar ik hoop terug te keren in het shirt van Port Vale. Ik wil in ieder geval de fans en de staf bedanken voor alle lieve kaarten en steunbetuigingen."

Kjell Knops voetbalde tot 2016 bij MVV in Maastricht. In juni dat jaar tekende hij een contract bij Port Vale FC.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen