Overslaan en naar de inhoud gaan

Knops bedankt fans voor steun tijdens knieblessure

Geplaatst opwoensdag 10 januari 2018 - 13:36

Profvoetballer Kjell Knops uit Wijlre heeft al zijn fans bedankt voor de steun het afgelopen jaar.

De 30-jarige verdediger raakte vorige jaar ernstig geblesseerd aan zijn knie. Sindsdien volgt hij een intensief revalidatieprogramma bij zijn team Port Vale FC dat uitkomt in de League One, het derde Engelse niveau.

Knie-infectie
Knops laat op de website van de club weten dat hij niet de hoop heeft verloren om ooit weer voor Port Vale uit te komen. De 30-jarige Knops werd direct na zijn blessure in april geopereerd. Later werd duidelijk dat hij een infectie in zijn knie heeft opgelopen.

Herstel
Er volgden daarna meerdere operaties waardoor hij meer dan vijf weken in het ziekenhuis lag en gevreesd werd voor zijn carrière. Toch verloopt het herstel op dit moment voorspoedig. "Mijn knie voelt op dit moment goed en ik ga iedere dag vooruit, mede door de hulp van de goede specialisten om mij heen."

Contract
Knops zal naar verwachting dit seizoen niet meer uitkomen voor Port Vale. Dat is extra zuur voor Knops, omdat zijn contract bij de Engelse club uit Burslem deze zomer afloopt. "Ik weet niet wat er gaat gebeuren in de zomer. Ik wil me nu concentreren op mijn herstel maar ik hoop terug te keren in het shirt van Port Vale. Ik wil in ieder geval de fans en de staf bedanken voor alle lieve kaarten en steunbetuigingen."

Kjell Knops voetbalde tot 2016 bij MVV in Maastricht. In juni dat jaar tekende hij een contract bij Port Vale FC.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen