Overslaan en naar de inhoud gaan

KNMI waarschuwt voor extreem weer in Limburg

Geplaatst opzondag 16 augustus 2020 - 7:55

Het Koninklijk Nederlands Meteorologisch Instituut (KNMI) waarschuwt met een code geel voor extreem weer in Limburg tussen 15:00 en 21:00 uur zondag.

In het hele land kunnen in de middag en het begin van de avond onweersbuien voorkomen met hagel. Vooral in het zuiden en westen van het land zijn daarnaast ook windstoten mogelijk tot zo'n 70 kilometer per uur.

Twaalfde dag hittegolf
Na een vrijwel droge nacht is het zondagochtend afgekoeld tot minimaal 17 graden en bij opklaringen is er plaatselijk kans op (dichte) mistbanken. Overdag is het half tot zwaar bewolkt. Het wordt opnieuw broeierig warm en daarbij kan de temperatuur oplopen tot 30 of 31 graden. Vanuit het zuiden trekken onweersbuien over de provincie, die plaatselijk heel stevig kunnen zijn.

Lees hier de volledige weersverwachting voor Limburg van Meteo Limburg.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen