Overslaan en naar de inhoud gaan

KNMI kondigt code geel af vanwege zware onweersbuien

Geplaatst opzaterdag 31 juli 2021 - 23:06

Het KNMI heeft voor zondag code geel afgekondigd vanwege stevige onweersbuien die worden verwacht.

Code geel geldt in Limburg tussen 12:00 uur en 20:00 uur.

Veel regen
Ook Meteo Limburg verwacht onweersbuien. In de ochtenduren is de verwachting dat het nog droog zal zijn. Zondagmiddag zal het tijdens zonnige perioden 21 graden worden. In de loop van de middag en aan het begin van de avond trekken langzaam regen- en onweersbuien over de provincie. Daarbij kan ook lokaal veel regen vallen. Code geel geldt zondag voor bijna alle provincies. Alleen voor Noord-Holland, Friesland en het Waddengebied is er geen code geel afgekondigd.

Enkele buien
Tijdens de eerste dagen van komende week verwacht Meteo Limburg grote dagdelen die droog verlopen, maar er zullen ook enkele buien vallen. Bij weinig wind komt de temperatuur tijdens zonnige perioden uit op 22 of 23 graden. Dat is niet warmer dan normaal.

Lees hier de volledige weersverwachting.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen