Demi Schuurs Fed-Cup

Fed-Cup team met Schuurs in Den Bosch

De Nederlandse tennissters spelen hun komende wedstrijd in de Fed-Cup in Den Bosch. Oranje met mogelijk Demi Schuurs in de gelederen speelt op 17 en 18 april voor een plek in de kwalificatieronde voor de Fed Cup Finals van volgend jaar.

Demi Schuurs tennis
Demi Schuurs beste dubbelspeelster

Tennisster Demi Schuurs uit Nieuwstadt is door de KNLTB uitgeroepen tot de beste dubbelspeelster van dit jaar.

Sjeng Schalken
Sjeng Schalken aan de slag bij de tennisbond

Sjeng Schalken gaat aan de slag als jeugdtrainer bij de tennisbond KNLTB. De oud-toptennisser gaat op projectbasis een bijdrage leveren in de begeleiding van talentvolle spelers vanaf twaalf jaar.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten