Overslaan en naar de inhoud gaan

Knieblessure zit Roda-verdediger Verburgh voorlopig dwars

Geplaatst opmaandag 24 september 2018 - 22:11

Roda JC-coach Robert Molenaar hoeft voorlopig niet te rekenen op Niels Verburgh. Een knieblessure zit de Belg dwars.

De verdediger annex middenvelder houdt er zelf rekening mee dat hij een aantal weken buitenspel staat.

Invalbeurt
Verburgh, die dit seizoen steevast als invaller binnen de lijnen komt bij de Kerkradenaren, werd ook afgelopen vrijdag in de tweede helft tegen FC Eindhoven (0-0) het veld in gestuurd door Molenaar. De invalbeurt zou uiteindelijk nog korter blijken dan gedacht, want een kwartier voor tijd moest Verburgh zich na een charge weer laten vervangen door Tim Väyrynen.

Groepstraining
Hoe ernstig de blessure daadwerkelijk is, zal in de komende weken moeten blijken. Verburgh zal voorlopig in ieder geval niet kunnen deelnemen aan de groepstraining.

Druk programma
De afwezigheid van de Belg is een streep door de rekening voor Roda JC. De spoeling in het hart in de verdediging is immers dun, met Daryl Werker en Richard Jensen als enige alternatieven. De nummer negen van de Keuken Kampioen Divisie heeft een druk programma voor de boeg, met dinsdag een bekerduel bij DVS Ermelo en vrijdag een uitduel bij Cambuur Leeuwarden.

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen