Overslaan en naar de inhoud gaan

Knieblessure zet streep door seizoen Van Wermeskerken

Geplaatst opdonderdag 18 februari 2021 - 16:22

Sai van Wermeskerken komt dit seizoen niet meer in actie voor PEC Zwolle.

De in Maastricht geboren rechtsback is geveld door een zware knieblessure, zo laat zijn club weten.

Training
Van Wermeskerken liep de kwetsuur maandag op de training op. De 23-jarige rechtervleugelverdediger, die een groot deel van zijn jeugd in Japan doorbracht, staat nu een maandenlange revalidatie te wachten.

Vijf minuten gemist
De blessure van de speler is ook voor PEC Zwolle een forse domper. Van Wermeskerken stond tot dusver alle Eredivisie-duels in het basiselftal van coach John Stegeman en miste in het hele seizoen slechts vijf speelminuten. Hij leverde drie assists.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Op donderdag 13 mei hoor je vanaf 9:00 uur ’s ochtends weer een elf uur durende radio-uitzending met daarin de 100 beste liedjes van Limburgse bodem volgens de kijkers en luisteraars van de Limburgse regionale omroep.

Wie volgt Lex Uiting op?

Doe mee! Stem nu op de 25ste editie van de L1mbo Top 100
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie

Meest gelezen