Overslaan en naar de inhoud gaan

Knappe zesde plaats Inge Jansen bij Diving World Series

Geplaatst opzondag 12 mei 2019 - 18:53

Inge Jansen is bij de FINA Diving World Series in Kazan zesde en laatste geworden op de 3-meterplank.

De Maasbrachtse deed het goed in de finale en sprong een puntentotaal van 273.20.

Tevreden
"Ze heeft laten zien dat ze bij de top hoort", zei bondscoach Edwin Jongejans. "Er is nog genoeg om aan te werken, maar ik ben tevreden met hoe ze er voor staat." De Canadese Jennifer Abel won dit onderdeel met 330.60 punten, voor twee Chinese deelneemsters.

Zesde plaats
Zaterdag eindigde Jansen samen met Celine van Duijn in de finale van de 3 meter synchroonspringen op de zesde plaats, met het minste puntentotaal in deze reeks tot nu toe, van de acht deelnemende koppels.

De FINA Diving World Series bestaan uit vijf prestigieuze wedstrijden waar de top-8 van de wereld in actie komt. Na Kazan volgt nog alleen de wedstrijd in Londen later deze maand, van 17 tot en met 19 mei.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen