Overslaan en naar de inhoud gaan

Knappe zesde plaats Inge Jansen bij Diving World Series

Geplaatst opzondag 12 mei 2019 - 18:53

Inge Jansen is bij de FINA Diving World Series in Kazan zesde en laatste geworden op de 3-meterplank.

De Maasbrachtse deed het goed in de finale en sprong een puntentotaal van 273.20.

Tevreden
"Ze heeft laten zien dat ze bij de top hoort", zei bondscoach Edwin Jongejans. "Er is nog genoeg om aan te werken, maar ik ben tevreden met hoe ze er voor staat." De Canadese Jennifer Abel won dit onderdeel met 330.60 punten, voor twee Chinese deelneemsters.

Zesde plaats
Zaterdag eindigde Jansen samen met Celine van Duijn in de finale van de 3 meter synchroonspringen op de zesde plaats, met het minste puntentotaal in deze reeks tot nu toe, van de acht deelnemende koppels.

De FINA Diving World Series bestaan uit vijf prestigieuze wedstrijden waar de top-8 van de wereld in actie komt. Na Kazan volgt nog alleen de wedstrijd in Londen later deze maand, van 17 tot en met 19 mei.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen