Overslaan en naar de inhoud gaan

Knappe overwinning Lions reserves in Arnhem

Geplaatst opzondag 9 november 2014 - 9:32

De reserves van OCI-Lions hebben zaterdagavond hun moeilijke uitduel bij AHV Swift weten te winnen: in Arnhem werd het 25-26.

Thomas Dekker scoorde zeven keer, Eligio Pepels en Rik Elisssen maakten er vijf. Door deze zwaarbevochten overwinning staat de ploeg van coach Harold Nusser nu op de derde plek.

Aan elkaar gewaagd
Hurry Up is de onbetwiste koploper, maar de nummers twee tot en met acht zijn aan elkaar gewaagd. Dat vindt coach Nusser ook. "Wij hebben een zeperd gehad en dat was ons thuisduel tegen Emmen. Zelfs bij Hurry Up waar we wel verloren, deden we lang mee. Vanavond kon het zeker in de slotfase alle kanten op, maar wij gingen met de overwinning aan de haal omdat we rustig bleven."

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Lions reserves winnen weer
Reserves Lions heroveren tweede plek in eredivisie
Lions 2 gaat hard onderuit tegen Tachos
Reserves Lions eervol ten onder tegen Quintus
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen