Gouvernement, provinciehuis, Provincie Limburg (stock)

Provinciale opdracht aan oud-deputé blijft taboe

Er wordt geen mogelijkheid opgenomen in de aangepaste gedragscode van het provinciebestuur om af te wijken van de zogeheten anti-draaideur constructie.

Gouvernement iStock
Provinciebestuur: 'Rekenkamer soms gelijk, soms niet'

Het provinciebestuur vindt niet dat het te weinig oog heeft voor de mogelijke schijn van belangenverstrengeling bij het verlenen van opdrachten aan oud-politici. Net zo min als voor de gevoeligheid daarvoor in de samenleving.

Nederweert waarschuwt voor malafide klusjesmannen

De gemeente Nederweert en de politie waarschuwen voor malafide Ierse klusjesmannen. Ze zouden al meerdere mensen hebben opgelicht.

Malafide klusjesmannen slaan toe in Helden en Ittervoort

Een groep 'Ierse klusjesmannen' heeft donderdag in Ittervoort geprobeerd bewoners op te lichten.

Ierse klusjesmannen op pad in regio Venlo

Bewoners van Venlo en omgeving worden gewaarschuwd voor zogenaamde Ierse klusjesmannen.

Klusbedrijven drukker door aantrekkende economie

De economie trekt aan en daardoor wordt weer vaker de klusjesman gebeld.

Overzicht
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane